Поиск: • Вакансии      
Резюме

Начало -> Резюме в категории: Журналисты, редакторы

Добавить в блокнотВерсия для печати Резюме: учитель, издатель, редактор
Женщина
Добавлено:14-08-2016
Зарплата:100 $
Пол:женский
Возраст: 26
Образование:высшее
График работы:удаленная работа

Драшко Ірина Анатоліївна

Дата народження: 13.12.1989 р.
Сімейний стан: заміжня, дітей немає

Адреса: 56535 с. Трикрати, Вознесенський р-н.,
Миколаївська обл., вул. Почтова, 6

Контактний телефон: 098-76-57-806

Е-mail: [email protected]

Мета: Працевлаштування набірником тесту, редактором, оскільки маю відповідну освіту, на відмінно пройшла виробничу практику в редакції та на видавництві Ірини Гудим.

Освіта: 01.09.2007-31.05.2012 рр. – Миколаївський національний університет ім. В.О. Сухомлинського, факультет філології та журналістики, спеціальність “Українська мова і література”, спеціалізація “Редагування освітніх видань”, кваліфікація “Філолог, вчитель української мови і літератури та зарубіжної літератури ”
Диплом спеціаліста: МК № 43214596

Досвід роботи:
З 2013 р.- по теперішній час – Трикратська ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель української мови і літератури, зарубіжної літератури, художної культури, педагог-організатор.
2012-2013 рр. – Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на посаді фахівця із соціальної роботи (окрім посадових обов’язків, виконувала роботу діловода)

Навички: досвід роботи з комп’ютером: операційна система Windows (усі версії), програми: текстові редактори, електронні таблиці, видавничі системи, спеціальні програми. Володіння оргтехнікою: факс, модем, сканер, копіювальне обладнання. Швидкий набір тексту. Вивчення ділової української мови та психології ділового спілкування.

Мови: українська – рідна, володію на рівні носія, російська – вільно, німецька – початковий розмовний рівень.

Я маю преваги над іншими кандидатами на цю посаду, оскільки є відповідна освіта, досвід роботи. Я відповідальна людина, яка завжди виконує свою роботу в призначений термін, вмію швидко орієнтуватися в непередбачених ситуаціях. Активна, уважна, впевнена в собі, відповідальна, завжди виконую свою роботу якісно і сумлінно.

Телефон:0987657806
E-Mail:
 
Постоянный адрес объявления: http://job2.dp.ua/resumes/70437.html

Ваш блокнот

Блокнот В вашем блокноте:
• вакансий - 0
• резюме - 0
• объявления купля/продажа - 0
Как запомнить мой блокнот?

Реклама