Поиск: • Вакансии      
Резюме

Начало -> Резюме в категории: Инженеры, технологи

Добавить в блокнотВерсия для печати Резюме: Эколог
Женщина
Добавлено:30-05-2016
Зарплата:80 $
Пол:женский
Возраст: 32
Образование:высшее
График работы:полный рабочий день

Вивчала спеціальну літературу з економіки та екології природокористування, досягненням вітчизняної і зарубіжної науки і техніки в галузі охорони навколишнього середовища з метою їхнього подальшого використання у проведені досліджень.
Здійснювала аналіз і автоматизовану обробку інформаційно-статистичних даних за природоохоронними технологіями.
Здійснювала інформаційно-статистичне, нормативно-методичне узагальнення й аналіз матеріалів, пов'язаних з дослідженням екологічних, економіко-ресурсних аспектів функціонування гірничо-видобувної й іншої галузей промисловості.
Брала участь у проведенні наукових досліджень або виконанні науково-технічних розробок відповідно тематичної спрямованості. Організовувала збір, обробку, аналіз і систематизацію науково-технічної інформації, забезпечувала високу якість і своєчасність виконання робіт, відповідність розробок діючим стандартам, а також сучасним досягненням науки і техніки.
Визначала напрямки розвитку економіки гірничо-металургійного виробництва й охорони навколишнього середовища, методи досліджень екологічної ефективності технологій існуючих промислових виробництв; спеціальну літературу з економіко-екологічних аспектів промислових і сільськогосподарських виробництв; методи і засоби виконання технічних розрахунків; правила і норми охорони праці і техніки безпеки, протипожежного захисту.
Виконувала оцінку впливу на навколишне середовище

Телефон:0663456167
E-Mail:
 
Постоянный адрес объявления: http://job2.dp.ua/resumes/70364.html

Ваш блокнот

Блокнот В вашем блокноте:
• вакансий - 0
• резюме - 0
• объявления купля/продажа - 0
Как запомнить мой блокнот?

Реклама