Поиск: • Вакансии      
Резюме

Начало -> Резюме в категории: Юристы, адвокаты

Добавить в блокнотВерсия для печати Резюме: Юрист
Мужчина
Добавлено:08-05-2008
Зарплата:3000 $
Пол:мужской
Возраст: 28
Образование:высшее
График работы:неважно, договоримся

10.02.1979 р.н., мешканець м. Бердянськ Запорізької області. У разі обіймання шукаємої вакансії зміна місця постійного проживання на м. Дніпропетровськ не становить труднощів.
Сімейний стан - неодружений.
МЕТА: задоволення професійних амбіцій, бажання виборювати з командою собі подібних належне, обіймання відповідного соціального статусу та досягнення відповідного матеріального статку.
ОСВІТА:
2001 р. - закінчив Запорізький Державний Університет. Факультет -правознавство, спеціальність - юрист-спеціаліст. Спеціалізація - господарське право. Середній бал - 4,7.
2005 р. - закінчив курс "Арбітражний керуючий (розпорядник майном, керуючий санацією, ліквідатор)" в ТОВ "Економічне та правове сприяння" при Донецькому обласному управлінні з питань банкрутства в Донецкій області.

СТАЖ РОБОТИ ЗА ФАХОМ:
- Вересень-листопад 2001 р. - юрисконсульт приватного підприємства "Вітязь" у м. Бердянськ.
- Травень 2002 - липень 2003 р.р. - юрисконсульт найбільшого сільськогосподарського підприємства у Запорізькій області ПСП "Агрофірма "Росія".
- липень 2003 - серпень 2005 р.р. - головний юрисконсульт Бердянської філії АКБ "Укрсоцбанк".
- листопад 2005 р. та по теперішній час - приватний підприємець, арбітражний керуючий. Одночасно з діяльністю арбітражного керуючого постійно практикується представництво та захист інтересів юридичних та, інколи, фізичних осіб в, перш за все, судових інстанціях усіх рівнів, державних органах, на підприємствах та ін.
На даний момент, зокрема, закінчую процедуру ліквідації містоутворюючого підприємства з ВАТ “Орсільмаш”(м. Оріхів Запорізької області).(Станом на 01.01.2004 р. майже 400 працівників, 26232000,00 грн. матеріальних активів)
- з липня 2007 р. є третейським суддею при постійно діючому третейському суді у м. Запоріжжя. Маю 4 розглянутих справи, рішення не оскаржені.

ПРОФЕСІОНАЛЬНІ НАВИЧКИ:
практика захисту інтересів юр.осіб по господарським, цивільним, адміністративним справам.
практика здійснення рейдерських захватів та дійового захисту від них.
практика в здійсненні усіх процедур банкрутства, передбачених чинним законодавством.
практика вирішення корпоративних конфліктів.
практика оскарження дій та рішень податкової інспекції, в т.ч. В судових інстанціях.
практика визнання неправомірними та скасування ненормативних актів індивідуального характеру.
пактика складання та запровадження внутрішніх документів по підприємству.
практика складання, укладення, супроводження, внесення змін та припинення, розірвання чи визнання недійсними цивільно — правових угод.
практика супроводження угод з нерухомістю, в т.р. з землею.
практика в галузі реєестрації, перереєстрації та ліквідації (без застосування судових процедур банкрутства) юридичних осіб, отримання дозволів, ліцензій і т.і.
практика представництва інтересів юридичнихї осіб в судових закладах усіх видів та інстанцій тощо.

ДОДАТКОВІ НАВИЧКИ:
Навички праці з клієнтами, контрагентами, споживачами, опонентами, бажання та вміння вирішення спірних питань, в т.р. з контролюючими органами, без загострення конфлікту. Наявність особистих контактів серед досить великої кількості провідних правознавців України . Самостійність, комунікабельність, вміння чітко формулювати свою точку зору і відстоювати її, відповідальність, нестандартний підхід до вирішення питань, пунктуальність, змога продуктивно працювати в стресових ситуаціях, направленість не на процес, а на результат праці. Готовність до непередбачених тривалих відряджень. Вільне володіння російською, українською мовами, англійською- зі словником. Наявність водійсього посвідчення. Користувач Windows, MS Office, Internet, «Ліга-Закон», «Эксперт-юрист», НАУ.

E-Mail:
 
Постоянный адрес объявления: http://job2.dp.ua/resumes/62384.html

Ваш блокнот

Блокнот В вашем блокноте:
• вакансий - 0
• резюме - 0
• объявления купля/продажа - 0
Как запомнить мой блокнот?

Реклама