Поиск: • Вакансии      
Резюме

Начало -> Резюме в категории: Юристы, адвокаты

Добавить в блокнотВерсия для печати Резюме: юрист
Мужчина
Добавлено:26-07-2010
Зарплата:800 $
Пол:мужской
Возраст: 27
Образование:высшее
График работы:полный рабочий день

Мета: заміщення вакантної посади начальника відділу, заступника начальника управління, провідного юриста за умови подальшого вдосконалення та професійного росту.
Освіта: Одеська національна юридична академія, інститут Адвокатури, магістр.
Досвід роботи:
1. З вересня 2005 по січень 2006 року - помічник адвоката Адабаш Світлани Аксентіївни, завідуючої АО «Юридична консультація Київського району м. Одеси»;
2. З березня 2006 по травень 2006 року - помічник юриста СПД «Волошин».
Причина звільнення: відсутність запису до трудової книжки;
3. З вересня 2006 року по липень 2007 року - Юрисконсульт юридичного департаменту Головного офісу Приватбанку.
Напрямки роботи: складання процесуальних документів; участь у консультаціях служб банку; юридичне супроводження правочинів; судова робота.
Причина звільнення: відсутність перспектив професійного розвитку, обмежене коло функціональних обов’язків.
4. З липня 2007 року по травень 2009 юрисконсульт юридичного управління ЗАТ «Агробанк», на даний час ПАТ «ХК БАНК».
Напрямки роботи: складання позовних заяв до судів загальної юрисдикції та господарських судів; участь в організації діяльності юридичного відділу: розподіл обов’язків, проведення навчання співробітників, моніторинг функціональності працівників, консультації юридичних служб відділень банку; юридична експертиза правомірності арешту рахунків клієнтів, та отримання інформації яка становить банківську інформацію; правове забезпечення відкриття та закриття рахунків; аналіз правомірності трудових правопорушень; проведення протокольного супроводження діяльності Правління, та Спостережної ради Банку; правовий аналіз договорів, робота з правоохоронними органами, виконавчою службою, нотаріусами, Національним банком України, судова робота.
Причина звільнення: відсутність професійного та кар’єрного росту.
5. З травня 2009 року по даний час юрисконсульт Департаменту реструктуризації та стягнення ПАТ «КРЕДОБАНК».
Напрямки роботи: проведення заходів, щодо урегулювання проблемної заборгованості корпоративних клієнтів; проведення переговорів з клієнтами, та напрацювання шляхів погашення заборгованості; складання позовних заяв до судів загальної юрисдикції та господарських судів, та прийняття участі у даних засіданнях; участь у справах про банкрутство; робота з правоохоронними органами (РВ, СБУ, податкова, прокуратура) на предмет притягнення до відповідальності клієнтів-шахраїв; співпраця з виконавчими службами, судова робота.
Причина пошуку нового місця роботи: відсутність кар’єрного та фінансового росту.
Особисті якості: дипломатичність, відповідальність, наполегливість, доброзичливість, комунікабельність, здатність підтримувати позитивний клімат у колективі, бажання працювати за умови перспективи професійного та фінансового зростання. Шкідливих звичок немає.
Додаткові відомості: українська та російська мови - вільне володіння; практичний досвід роботи з ПК (ОС Windows, Linux, Internet); вільне володіння законодавчими базами.

Телефон:0688579783
E-Mail:
 
Постоянный адрес объявления: http://job2.dp.ua/resumes/67447.html

Ваш блокнот

Блокнот В вашем блокноте:
• вакансий - 0
• резюме - 0
• объявления купля/продажа - 0
Как запомнить мой блокнот?

Реклама